Accediu a la vostra carpeta personal de salut: Prova pilot als CAP de Tàrrega-Cervera-Guissona-Agramunt-Ponts!!

logo la meva salutDes del mes d’octubre ja es pot demanar al taulell dels vostres centres de salut per l’accés a la carpeta personal de salut (La Meva Salut). Poder accedir a la vostra recepta electrònica, consultar la vostra última analítica, revisar les vostres vacunes…. Tot això i més, ja ho teniu disponible. Hi  podreu accedir online des de qualsevol dispositiu amb accés a internet.

Introducció:

El Cat@Salut La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible de consulta que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i utilitzar-la d’una forma segura i confidencial, a més de facilitar-li la realització de tràmits electrònics.

Les persones majors d’edat, per mitjà de la Cat@Salut La Meva Salut, poden accedir a les dades i a la informació més rellevant sobre la seva salut.

Objectius:

El Cat@Salut La Meva Salut té els objectius següents:

 • Afavorir la participació i la coresponsabilitat dels ciutadans en la prevenció i cura de la pròpia salut.
 • Esdevenir un espai on els ciutadans interactuïn en línia, mitjançant el seu ordinador o altres dispositius mòbils, amb el Departament de Salut, els seus organismes i les entitats proveïdores (hospitals, centres d’atenció primària, etc.).
 • Ser un projecte en contínua evolució per l’adopció de millores que posin a l’abast de la ciutadania informacions i funcionalitats per tenir cura de la seva salut.

Beneficis:

El Cat@Salut La Meva Salut ofereix els beneficis següents:

 • Accés de manera senzilla, intuïtiva, segura i confidencial a la informació personal de salut, tot garantint els drets de la ciutadania.
 • Disposició de la informació clínica personal, ordenada i classificada en un espai digital sense la necessitat d’haver de guardar informes i documents a casa.
 • Accessibilitat a la informació des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, mitjançant una pàgina web.
 • Possibilitat que el pacient pugui facilitar aquesta informació a altres professionals sanitaris que hagin de prestar-li assistència.
 • Realització de tràmits digitals amb el sistema de salut.

Què hi trobaré:

El Cat@Salut La Meva Salut conté la informació generada durant els actes assistencials que hagin tingut lloc en algun dels centres que formen part del Sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT). Aquesta informació ha de ser publicada pels centres al canal per tal que els pacients la puguin visualitzar i consultar.

Entre la informació i els serveis als quals els ciutadans poden accedir, cal destacar:

 • Les dades de salut més rellevants publicades pels centres proveïdors d’atenció sanitària i contingudes a la història clínica compartida a Catalunya.
 • El pla de medicació vigent de la recepta electrònica.
 • Les vacunes administrades.
 • Els diagnòstics.
 • Els  informes clínics (urgències, ingressos, atenció ambulatòria).
 • Els resultats de les proves i les exploracions complementàries generades en l’atenció mèdica.
 • La realització de gestions, de forma personalitzada, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat de Catalunya.

Qui i com es pot accedir:

El Cat@Salut La Meva Salut és accessible per als ciutadans i ciutadanes majors d’edat, amb targeta sanitària individual (TSI) i un certificat digital, i des de l’1 d’octubre de 2014 s’inicia una prova pilot a 33 equips d’atenció primària on es podrà demanar l’accés amb un codi d’usuari i una paraula de pas.

El certificat digital és un document electrònic que garanteix la seguretat i confidencialitat en l’accessibilitat a les dades. Els certificats digitals admesos actualment són:

Per accedir al canal personal de salut, heu d’introduir el codi d’identificació personal (CIP) que figura a la vostra TSI.

ACCÉS AL Cat@Salut La Meva Salut

Descarregueu-vos el fullet informatiu!!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Altres, informació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s