29 de setembre: Dia internacional de conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament d’aliments

Enguany es celebra la primera edició

La FAO ha designat el dia 29 de setembre de 2021 com el dia internacional de la conscienciació de les pèrdues i el malbaratament alimentari  per contribuir a sensibilitzar sobre la importància d’aquest problema i les seves possibles solucions. A la UE es calcula que cada any es generen  aproximadament 88 milions de tones de residus alimentaris . Segons l’informe FUSIONS ( març 2016) sobre estimacions dels nivells de malbaratament d’aliments a Europa el 53% del malbaratament es produeix a les llars. S’estima que el fet que els consumidors interpretin erròniament la data de consum indicada a l’etiqueta dels productes te un impacte sobre el malbaratament d’aliments a la llar d’entre el 15 i el 30% depenent de l’estudi.

Si en vols saber més clica aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en informació, notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s