Contacte

Si voleu fer-nos arribar qualsevol suggeriment, que ens permeti millorar el funcionament del nostre centre, ho podeu fer a través del full de suggeriments. Properament estaran disponibles on line.

Si voleu fer-nos arribar qualsevol agraïment, ho podeu fer a través del full d’agraïments. Properament estaran disponibles on line.

Si voleu fer-nos arribar qualsevol queixa o reclamació, ho podeu fer a través del full de reclamacions. Properament estaran disponibles on line.

Aquests fulls, els haureu de portar personalment al CAP i presentar-los, al personal de Gestió i Serveis.

______________________________________________________________

Si voleu enviar-nos un missatge, des del vostre propi correu, ho podeu fer en aquest mail: tarrega.lleida.ics@gencat.cat

______________________________________________________________

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu qualsevol aclariment, sobre el CAP i el seu funcionament (NO PER CONSULTES SANITÀRIES), podeu contactar amb nosaltres amb aquest formulari de consulta. Respodrem amb la màxima celeritat possible (assegurem una resposta en 72 hores aproximadament).

Introduïu en aquest formulari de consulta: el vostre nom, adreça de correu electrònic on voleu que us tornem resposta i el text que voleu fer-nos arribar i us tornarem resposta al més aviat possible.

La utilització de les dades personals que se li demanin a través d’aquest formulari de consulta és d’ús privat, se’n guardarà la confidencialitat i no s’utilitzaran amb cap altra finalitat que no sigui la de la utilització interna per part nostra.