CAP Tàrrega

Som un grup de persones que formem l’Equip d’Atenció Primària de Tàrrega i som plenament conscients que la incorporació de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) està produint forts canvis en la vida quotidiana de les persones,  en tot el que ens envolta: entorn social,  laboral, institucions, etc.

Amb el seu principal component, Internet, podem contribuir a ser més eficients en la nostra tasca diària com a professionals de la salut. És per això, que des del CAP Tàrrega hem decidit posar a l’abast de tothom aquesta nova pàgina web, on volem donar la benvinguda i on es pot obtenir informació com: horaris de consultes de medicina general, infermeria, notícies del centre, activitats que es desenvolupen, enllaç directe a la programació de visites, calendari de les farmàcies de guàrdia, etc.

Us animen que a través d’aquesta pàgina ens conegueu i tingueu una eina més de suport en temes referents a la salut. Així mateix, disposarem d’un apartat on també ens podeu fer arribar les vostres opinions, suggeriments, etc.

 Benvinguts/es i esperem que sigui del vostre interès.