SomosClicks i Agrat entreguen 600 euros a un projecte de pediatria del CAP de Tàrrega

Playmobil entrega 600 eurosEl passat mes de juliol, l’entitat SomosClicks i l’Associació Agrat, organitzadors de la 3a Fira del Playmobil de Tàrrega, van fer entrega de 600 euros a un projecte de l’àrea de Pediatria del Centre d’Atenció Primària de Tàrrega dirigit als infants de la comarca.

Aquest import fa referència als 500 euros que aquest any SomosClicks ha volgut aportar a aquest projecte per revertir la seva activitat en el territori i amb una causa solidària. L’entitat, amb membres de tot Catalunya, també reparteix per Nadal joguines relacionades amb el Playmobil a nens de diferents hospitals.

Per la seva banda, l’Associació Agrat aporta 100 euros relacionats amb el 10% del romanent obtingut durant la passada Fira del Playmobil, que va tenir lloc del 26 al 27 d’abril i on hi van assistir unes 10.000 persones, seguint amb un dels seus objectius com entitat que és que cada activitat tingui un retorn amb valor social.

La finalitat d’aquest projecte del CAP de Tàrrega és ensenyar hàbits saludables, donar a conèixer l’entorn sociosanitari d’un centre de salut i familiaritzar els nens i nenes amb aquest món tenint en compte la seva edat. L’any passat, aquesta aportació va servir per oferir una sessió de titelles didàctiques sobre aquest tema i on hi van assistir 300 nens de la comarca, estudiants de primària, al Teatre Ateneu.

Somosclicks, l’Associació Agrat i el CAP de Tàrrega s’han mostrat satisfets per aquesta col·laboració i han destacat la bona entesa per part de les tres bandes.

Font: Firaclickstàrrega

Aquesta entrada s'ha publicat en informació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari