Dia Internacional de les Dones al CAP de Tàrrega

CAP Tàrrega

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones, declarat oficialment per l’Organització de les Nacions Unides (ONU).  Dia en que es reivindica la igualtat de drets entre homes i dones, cosa que en ple segle XXI encara no hem aconseguit.

El CAP i CAPII (especialistes) de Tàrrega se sumen a aquesta celebració amb la realització d’un gran mural que es penjarà a les portes d’entrada del centre amb la petjada de la mà i nom de totes les treballadores de l’ABS de Tàrrega.  A més a més, s’ha fet una petita parada a les nou del matí, per fer una foto conjunta amb tots els/les que donen suport a aquesta reivindicació.

L’Institut Català de la Salut, d’acord amb la normativa vigent, promou polítiques actives per assolir la igualtat efectiva entre homes i dones a l’empresa. L’any 2010 va constituir la Comissió d’Igualtat per aplicar aquests objectius, i un any més tard va implantar el primer Pla d’Igualtat, que recull les accions previstes a les àrees d’estratègia i organització interna, representativitat de les dones i els homes, accés, selecció, promoció i desenvolupament, i condicions laborals. Aquest pla també vetlla per la conciliació de la vida laboral i familiar, la prevenció de riscos i assetjament sexual i per raó de sexe, i la promoció d’un ús no sexista de la comunicació.

L’ICS, a més a més, compta amb una agent d’Igualtat i ha elaborat normativa interna i protocols específics d’actuació, que pretenen establir les bases d’una nova cultura en l’organització per afavorir la igualtat plena entre dones i homes.

Font: ICS
Aquesta entrada s'ha publicat en activitats, Altres, informació, notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s