Activitats a Tàrrega: Dia Mundial de l’Alimentació

2016-dia-mundial-de-lalimentacioL’Assemblea General de les Nacions Unides va designar l’any 2016 Any Internacional de les Llegums.

El que es proposa és sensibilitzar a la població sobre les avantatges nutricionals de les llegums com a part d’una producció d’aliments sostenibles encaminada a aconseguir la seguretat alimentària i la nutrició.

Els objectius específics de l’Any Internacional de les Llegums 2016 són:

  • Conscienciar sobre l’important paper de les llegums en la producció sostenible d’aliments i en les dietes saludables, i la seva contribució a la seguretat alimentària i nutricional.
  • Promoure el valor i la utilització de les llegums en el sistema alimentari, els seus beneficis per la fertilitat del sòl i per a combatre el canvi climàtic i la malnutrició.
  • Intensificar les connexions al llarg de la cadena alimentària per una major producció de llegums, fomentar la investigació i la millor utilització de la rotació de cultius, i fer front als reptes del comerç de les llegums.

A Tàrrega aportarem el nostre granet de sorra, fent una taula informativa a la recepció del CAP, durant tot el matí, del dia 17, amb una exposició visual amb les propietats i recomanacions del seu consum, a càrrec de la nutricionista Esther Vives.

Activitat conjunta: Consell Comarcal de l’Urgell, Oficina Jove i CAP de Tàrrega

Per més informació sobre llegums, aquí.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Altres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s