L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar l’any 2016 Any Internacional de les Llegums.
El que es proposa és sensibilitzar a la població sobre les avantatges nutricionals de les llegums com a part d’una producció d’aliments sostenibles encaminada a aconseguir la seguretat alimentària i la nutrició.
Els objectius específics de l’Any Internacional de les Llegums 2016 són:
- Conscienciar sobre l’important paper de les llegums en la producció sostenible d’aliments i en les dietes saludables, i la seva contribució a la seguretat alimentària i nutricional.
- Promoure el valor i la utilització de les llegums en el sistema alimentari, els seus beneficis per la fertilitat del sòl i per a combatre el canvi climàtic i la malnutrició.
- Intensificar les connexions al llarg de la cadena alimentària per una major producció de llegums, fomentar la investigació i la millor utilització de la rotació de cultius, i fer front als reptes del comerç de les llegums.
A Tàrrega aportarem el nostre granet de sorra, fent una taula informativa a la recepció del CAP, durant tot el matí, del dia 17, amb una exposició visual amb les propietats i recomanacions del seu consum, a càrrec de la nutricionista Esther Vives.
Activitat conjunta: Consell Comarcal de l’Urgell, Oficina Jove i CAP de Tàrrega
Per més informació sobre llegums, aquí.
You must be logged in to post a comment.